Alles over de vriendenloterij

Vriendenloterij uitslagen Juli 2018

Als je wilt weten wie vriendenloterij nl winnaars zijn dan kan je 14 keer kijken. Er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan 2 zonder Jackpot bonus. 

Elke 9e van de maand wordt de trekkingsuitslag bekend gemaakt en weet je wie de vriendenloterij winnaars zijn. Daarnaast worden er elke dag nieuwe vriendenloterij prijzen en prijswinnaars bekend gemaakt. 

Hieronder de links naar de diverse vriendenloterij uitslagen

Vriendenloterij uitslagen eerdere jaren

Als je wilt zien wie de vriendenloterij NL winnaars zijn kijk voor de vriendenloterij trekking op deze vriendenloterij uitslag pagina.

Vriendenloterij

Vriendenloterij

De Vriendenloterij is de loterij die een vriend wil zijn voor alle Nederlanders. De loterij is er voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben en voor deelnemers die grote prijzen kunnen winnen. Met je deelname aan de Vrienden Loterij steun je goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn. De helft van je inleg gaat rechtstreeks naar een goed doel van jouw keuze.

met je vriendenloterij deelname maak je kans op grote prijzen zoals € 1 miljoen, € 100.000,-, € 25.000,- een iPhone en veel andere prijzen. Deze prijzen worden elke werkdag, elke week en elke maand uitgereikt.


Hoe werkt de vriendenloterij? 

Je telefoonnummer is je lotnummer

Je doet mee aan de VriendenLoterij door te spelen met je mobiele telefoonnummer. Je telefoonnummer is je lotnummer aangevuld met twee letters. Prijzen worden getrokken op een volledig lotnummer. Wil je dit nummer liever niet gebruiken of heb je geen mobiele telefoon, dan wijst de VriendenLoterij je een fictief nummer toe. De Autojackpot wordt getrokken uit de laatste 7 eindcijfers van je telefoonnummer.

Vriendenpunten

Verder spaar je met je deelname automatisch Vrienden punten. Elke 2 maanden maak je met je gespaarde Vrienden Punten extra kans op een geldprijs. Die prijs gaat er 6 keer per jaar gegarandeerd uit. Elke trekking die je meespeelt levert je 30 Vrienden punten op. Er zijn 14 trekkingen per jaar, dus als je een heel jaar meespeelt heb je 420 Vriendenpunten gespaard. Een Vrienden Punt is € 1.000,- waard als je in de prijzen valt. Dus speel je een heel jaar mee, dan kun je € 420.000,- winnen.

Uitstapje naar keuze vriendenloterij

Bij de vriendenloterij kan je ook veel kleinere prijzen winnen. Met het vriendenloterij uitstapje kan je een heerlijk dagje weg. Maak een vriendenloterij uitstapje naar keuze

Vriendenloterij dagje uit welke parken kan je kiezenpretparken vrienden loterij

Zo heb je de vriendenloterij nl uitstapje prijs. Deze dagjeweg prijs geeft u de keus uit verschillende dagje weg mogelijkheden. Kiest u voor de dierentuin zoals blijdorp of gaat u liever naar een pretpark? De uitstapjes zijn verspreid over heel Nederland. Per lot ontvangt u 4 entreebewijzen. Één uitstapje entreebewijs is geldig voor 1 persoon. Per gewonnen vriendenloterij lot kunt u vier uitstapjes voor 1 persoon uitkiezen.

Bestellen van je uitstapje naar keuze vriendenloterij

Winnaars van deze dagjeweg prijs ontvangen een brief met daarin een persoonlijke vriendenloterij uitstapje code. De persoonlijke code en de geldigheid staan rechts bovenaan de brief.

  1. Klik op onderstaande button om uw persoonlijke code in te voeren
  2. Selecteer de datum waarop u een vriendenloterij uitstapje wilt maken.
  3. Vervolgens verschijnen de vriendenloterij uitjes en dagjeweg mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.
    • U kunt hierbij denken aan een dagje dierentuin of specifiek naar blijdorp.
    • Veel kiezen ook voor een dagje wellness vriendenloterij:
      thermen soesterberg uitstapje naar keuze of thermen bussloo uitstapje naar keuze
    • Maar ook voor de vrienden van amstel live, dance dance dance
    • Anderen gaan voor een dagje prekpark. Bijvoorbeeld naar duinrel of voor de eftelingkorting en efteling kaartjes of slagharen
    • Wil je meer weten over de andere uitjes, Kik dan op ‘dagjeweg info’.
  4. Keuze gemaakt? Klik op ‘kies’.
  5. Controleer uw gegevens en bevestig uw keuze. De bevestiging volgt in de mail

Vriendenloterij nl gratis actie

De vriendenloterij nl gratis actie is een prijs die je kan winnen bij de vriendenloterij. Bijvoorbeeld een jaar lang gratis bloemen ter waarde van 1000 euro. Of als je op de facebook pagina klikt dan kan je gratis een playstation winnen. Een andere populaire actie is de bookspot kortingscode vriendenloterij.

Vriendenloterij nl gratis lot

Vriendenloterij gratis lot is een ander voorbeeld. Als je mee gaat doen aan de vriendenloterij dan verdiend je een gratis lot. Je kan dan direct 30.000 euro winnen zonder dat je een lot hoeft te kopen. vul de vriendenloterij win code in en je weet of je wat wint. Een leuke actie die nu niet meer kan was de vriendenloterij spaarpot actie. Deze actie liep van 1 juli tot en met 18 december 2019, 16:00 uur.

Bingo vriendenloterij

vriendenloterij bingo

Hoe werkt bingo vrienden loterij

Als deelnemer van de VriendenLoterij speelt je elke week mee met het extra spel: bingo vriendenloterij

5 ballen goed in één van de weken? Dan maak je kans op € 25.000 euro per week.

Uitslag bingo vriendenloterij: Bingo vriendenloterij. Klik op de link en vul je lot nummer en postcode in en je weet of je de vriendenloterij bingo prijzen er zijn gewonnen

Vriendenloterij app

De vriendenloterij heeft ook een vriendenloterij app. De mijn vriendenloterij app kent twee ook een specifieke vriendenloterij app ios. Wat kan je vinden in de mijn vriendenloterij app. Als je een prijs hebt gewonnen dan krijg je direct bericht. Je kan er ook gratis spelletjes spelen en daar extra punten meeverdienen.

Vriendenloterij opzeggen

Er wordt op internet veel gezocht naar manieren op de loterij op te zeggen.

Telefonisch opzeggen vriendenloterij

Er wordt op internet veel gezocht naar telefonisch opzeggen vriendenloterij en vriendenloterij opzeggen telefoon en vriendenloterij contact telefoon. Als de je de vriendenloterij per telefoon opzeggen wil dan kan dit op werkdagen tussen 09.00 uur en 21.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Het telefonisch opzeggen vriendenloterij telefoonnummer is 088 - 020 1020. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van onze vriendenloterij opzeg service

Vriendenloterij Bel me niet register

vriendenloterij bel me niet

De vriendenloterij is een commerciële organisatie die hard aan de weg timmert om nieuwe leden te krijgen. Niet iedereen stelt dit op prijs en stelt regelmatig de vraag vriendenloterij bel me niet. Je kan in de onderstaande bel me niet link zien zien wat het vriendenloterij bel me niet register beleid is van de vriendenloterij. Je kan hier ook terecht voor meer informatie over ongewenste post van de vriendenloterij organisatie.

Vriendenloterij en goede doelen

In bedroegen de totale inkomsten van de VriendenLoterij in 2019 ruim € 123,6 miljoen. Hiervan geeft de loterij ruim € 61,8 miljoen, aan goede doelen, clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen. Bij de VriendenLoterij heeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen voor welk goed doel u meespeelt. Van uw lot gaat in 2020 dan minimaal 40% direct naar dit doel.

Vriendenloterij en eredivisie voetbal clubs

Sinds 2005 is de Vrienden Loterij Maatschappelijk Partner van de Eredivisie. Als deelnemer kun je daarom ook jouw favoriete Eredivisieclub steunen met je deelname. Na prijzen voor deelnemers en aftrek van kosten, gaan de opbrengsten naar de jeugdopleiding.

Veel Eredivisie voetbal clubs doen mee

voetbal vriendenloterij

Vooral de clubs in het noorden van Nederland zijn heel actief zoals FC groningen, FC Emmen en PEC Zwolle. Hieronder vind je een lijstje met de deelnemende voetbal clubs. De links verwijzen naar de favoriete voetbal club en het initiatief wat wordt ondersteund:

  1. fc groningen
  2. fc emmen
  3. pec zwolle
  4. ado den haag
  5. heracles almelo
  6. fortuna sittard
  7. ajax
  8. feyenoord
  9. fc twente
  10. psv eindhoven
  11. heracles
  12. az
  13. fc utrecht
  14. vitesse
  15. feijenoord
  16. fc utrecht
  17. sparta
  18. rkc
  19. heerenveen
  20. Willem 11

Leuke vriendenloterij activiteiten voetbalclub deelnemers

De clubs organiseren samen met de vriendenloterij leuke initiatieven zoals:

  • Bijeenkomsten met nathan rutjes, de PSV keeper en de ajax skybox
  • Bijeenkomsten met eredivisie selecties zoals:
  1. fc utrecht selectie
  2. fc twente selectie
  3. vitesse selectie

Kaarten voor wedstrijden:

  • Voor ajax wedstrijden worden wel ajax kaarten en ajax tickets beschikbaar gesteld
  • feijenoord tickets
  • fc utrecht tickets
  • fc twente tickets
  • de graafschap tickets

Wat doet de vriendenloterij precies voor de verschillende eredivisie clubs
Na de prijzen voor deelnemers en aftrek van kosten, gaan de opbrengsten naar de jeugdopleiding. Mooie voorbeelden zijn hiervan:

  • ajax jeugd
  • az jeugd
  • vitesse jeugd
  • fc utrecht jeugd
  • psv jeugd

De 46 vriendenloterij goede doelen

De vriendenloterij steunt in totaal 46 goede doelen.

Kijk op de link voor een totaal overzicht. De belangrijkste zijn: nierstichting, esther vergeer, cruyff, alzheimer nederland, kwf, dirk kuyt, make a wish, stichting jarige job, hulphond, villa pardoes

Loterij informatie

Staatsloterij oudejaarstrekking resultaten 2020/2021

Staatsloterij uitslag en staatsloterij spel informatie

waar is de oudejaarsloterij uitslag te zien?