Staatsloterij uitslag en staatsloterij spel informatie

Staatsloterij uitslag 10 augustus 2020

Staatsloterij trekking en uitslag

De reguliere staatsloterij trekking vindt plaats op de 10 de van de maand. De uitslag hiervan wordt om 22:00 uur gepubliceerd op de staatsloterij uitslag pagina. 

Naast de reguliere maandelijkse trekkingen vinden er nog vier extra trekkingen plaats: 

Staatsloterij trekking

Net als bij de bankgiro en de postcodeloterij is er een staatsloterij trekking. Elke maand wordt bij de staatsloterij een notaris gevraagd om de staatsloterij uitrekking uit te voeren en daarmee de staatsloterij uitslag vast te stellen.                                                                                          

staatsloterij 10 januari10 januari 2020staatsloterij uitslag
staatsloterij 10 februari10 februari 2020staatsloterij uitslagen
staatsloterij 10 maart10 maart 2020uitslag staatsloterij
staatsloterij 10 april10 april 2020staatsloterij trekking
staatsloterij 10 mei10 mei 2020trekking staatsloterij
staatsloterij 10 juni10 juni 2020staatsloterij trekkingsuitslag
staatsloterij 10 juli10 juli 2020staatsloterij checken
staatsloterij 10 augustus10 augustus 2020trekking staatsloterij
staatsloterij 10 september10 september 2020staatsloterij trekking
staatsloterij 10 oktober10 oktober 2020staatsloterij trekkingsuitslag
staatsloterij 10 november10 november 2020uitslag staatsloterij
staatsloterij 10 december10 december 2020staatsloterij uitslag
staatsloterij oudjaar31 december 2020staatsloterij oudejaarstrekking
staatsloterij koningsdag27 april 2020staatsloterij koningsdag trekking

De komende staatsloterij trekking is 10 september. Zodra de staatsloterij uitslagen bekend zijn worden deze hieronder direct weergegeven

Staatsloterij uitslagen 2020

Bekijk hier de staatsloterij prijzen voor de staatsloterij trekkingen in het jaar 2020

Staatsloterij uitslagen 2019

Bekijk hier de staatsloterij prijzen voor de staatsloterij trekkingen in het jaar 2019

Uitslagen van voor september 2019 zoals staatsloterij april 2019, staatsloterij mei 2019 worden niet online weergegeven. Om deze cijfers te achterhalen moet je contact opnemen met de staatsloterij. Je kan ook inloggen op de mijn staatsloterij omgeving waar je kan zien of je een prijs hebt gewonnen. Je kan daar heel makkelijk je staatsloterij account registreren en activeren. als dit niet lukt ga dan naar www staatsloterij nl

Hoe werkt de staatsloterij?

16 staatsloterij trekkingen per jaar

Elke 10e van de maand is er een trekking. Daarnaast zijn er ieder jaar nog vier speciale trekkingen met een bijzonder prijzenpakket. In totaal kan je dus met zestien trekkingen per jaar meespelen en kans maken op vele mooie geldprijzen.

Gratis Staatslot ontvangen door automatisch mee te spelen

Door automatisch mee te spelen met de Staatsloterij, ontvang je eenmalig een gratis Staatslot. Je kunt automatisch meespelen met hele loten, een straatje of een hele straat.

Een machtiging heeft betrekking op een deelname tot wederopzegging of op een aaneengesloten kennismakingsperiode van maximaal 6 maanden. Een kennismakingsabonnement is niet tussentijds opzegbaar.

Na afloop van de kennismakingsperiode eindigt automatisch de deelname aan de staatsloterij. Deelname vindt plaats na ontvangst van en verwerking door Staatsloterij B.V. van de machtiging en vanaf het eerstvolgende moment waarop een geslaagde incasso heeft plaatsgevonden.De verwerking geschiedt binnen een periode van maximaal vier weken.

Het recht op het verkrijgen van een prijs vervalt indien er geen tijdige of volledige betaling voor de staatsloterij heeft plaatsgevonden. Staatsloterij B.V. is gerechtigd het abonnement te beëindigen indien gedurende vier
achtereenvolgende trekkingen van de desbetreffende loterij geen betaling via automatische incasso is ontvangen.

Staatsloterij prijs gewonnen, wat gebeurd er dan?

  • staatsloterij prijs tot 600 euro: Deze kun je innen bij één van de verkooppunten.
  • staatsloterij prijzen van 600 tot 10.100 euro: Dit bedrag zal op je rekening overgemaakt worden, zodra je je gegevens doorgegeven hebt bij één van de verkooppunten. Deze gegevens moeten worden geprint en door jou getekend worden. Het gewonnen bedrag zal binnen vijf werkdagen naar je rekening verstuurd worden.
  • Prijzen van meer dan 10.100 euro: Zulke hoge bedragen zijn alleen op te halen bij het hoofdkantoor van de Staatsloterij. Dit kan van maandag t/m donderdag en het is de bedoeling dat je van tevoren een afspraak maakt

Wat is het staatsloterij uitkering percentage

De prijzen die je wint bij de Staatsloterij zijn in tegenstelling tot andere loterijen belastingvrij. Er wordt ook het meest uitgekeerd aan prijzengeld als je dit vergelijkt met andere loterijen. Op dit moment is dit percentage 69,7%. De winst gaat naar de staat toe en niet naar goede doelen

Dit is het percentage van de gezamenlijke loterijen Staatsloterij, Dayzers en Oudejaarsloterij. Bij dit percentage is rekening gehouden met kansspelbelasting. De laatste vijf jaar is het staatsloterij uitkeringspercentage toegenomen. In 2006 was dit nog slechts 65.4%

Postcode loterij. Sommige websites die over loterijen informeren houden 35% aan, Jellinek heeft op haar website zelfs 29% staan.

Op basis van jaarverslag BankGiro Loterij 2010. In 2009 lag dit percentage nog op 33.4%. In verhouding daalt het bedrag dat aan prijzengeld wordt uitgekeerd dus.

Wat is de staatsloterij winkans

De winkans is moeilijk te berekenen. Dit wordt namelijk voor een groot gedeelte bepaalt door het aantal verkochte loten. Dit varieert iedere maand. Alleen lotnummers die verkocht zijn gaan maken kans om te winnen. De Staatsloterij geeft zelf aan dat minstens 51,2% van de inzet wordt uitgekeerd. Dit betekent dat ongeveer van alle loten die er verkocht worden ongeveer 51,2% een prijs krijgen van 5 euro of meer. De kans op een prijs die even groot is als de eigen inleg is 12,2%. Uit onderzoek is gebleken dat in 2010  69,6% van de inkomsten uitgekeerd was in prijzengeld. Een uitkeringspercentage van bijna 70% wil eigenlijk zeggen dat van elke € 1 die je inzet, je gemiddeld €0,70 terugkrijgt en dus €0,30 verliest. Je winkans bedraagt dus 70% bij de Staatsloterij uit deze cijfers.

Je hebt een kans van 1 op 2,6 miljoen dat je bij de maandelijkse trekking de hoofdprijs wint en de kans dat je een prijs hoger wint dan je eigen inleg is iets meer dan 12 procent.

Staatsloterij opzeggen

Wijziging of beëindiging van een abonnement op de desbetreffende loterij(en) is mogelijk via Mijn Staatsloterij dan wel door een mededeling (schriftelijk, per email of telefonisch) gericht aan de
Afdeling Klantenservice van Staatsloterij B.V.. In de mededeling dient tevens de loterij, het rekeningnummer en, indien van toepassing, het creditcardnummer van de deelnemer te worden
vermeld.

  1. Opzeggen per telefoon op 070 – 550 08 06, bereikbaar van werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur.
  2. Je kunt onderstaande staatsloterij opzegbrief en afdrukken of direct versturen.

Hoe ziet de staatsloterij historie eruit?

De Staatsloterij is een van de oudste loterijen ter wereld, zij is opgericht in 1726. Het idee achter de oprichting van deze loterij was het tegen gaan van illegale loterijen. De staatsloterij reputatie heeft een deuk op gelopen toen de Hoge Raad oordeelde dat de loterij deelnemers van 2000 tot 2008 heeft misleid door niet eerlijk te zijn over win kansen.

Sinds 2016 is de Staatsloterij onderdeel van Nederlandse Loterij. Hier is ook de lotto en de toto bij ondergebracht. De missie is bijdragen aan een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Uiteraard door veel deelnemers blij te maken met mooie geldprijzen. Maar ook door onze opbrengst te investeren in de Nederlandse samenleving, sport en goede doelen.

Onder Nederlandse Loterij vallen verschillende kansspelen. Deze loterijen worden georganiseerd door 2 bedrijven die vallen onder Nederlandse Loterij:

  • Staatsloterij B.V.
  • Lotto B.V.

De Staatsloterij B.V. organiseert de Staatsloterij en Miljoenenspel.

Lotto B.V. organiseert Lotto, Eurojackpot, Lucky Day, Toto en Krasloten.

Hoeveel mensen werken er bij de Staatsloterij?

De Staatsloterij bestaat sinds 1726. Er werken inmiddels 259 medewerkers in 2018 bij de verschillende loterijen. In 2016 zijn de Nederlandse Staatsloterij en De Lotto gefuseerd en verder gegaan als een nieuwe loterij organisatie.

Staatsloterij contact gegevens

De Staatsloterij bevindt zich in het pand van de Nederlandse Loterij op de Laan van Hoornwijck 55, 2289 DG Rijswijk (iedere werkdag geopend tussen 09:00 en 17:30).

Postadres:
Nederlandse Staatsloterij
Postbus 818
2700 AV Zoetermeer

De Staatsloterij is te bereiken op telefoonnummer 070 – 550 08 06 

  • werkdagen van 9.00 -21.00 uur 
  • zaterdag en zondag van 10.00 - 17.00 uur. 

Reacties

Loterij informatie

Staatsloterij oudejaarstrekking resultaten 2020/2021

waar is de oudejaarsloterij uitslag te zien?