waar is de oudejaarsloterij uitslag te zien?

 

Waar is de Oudejaarsloterij uitslag 2021 te zien?
Check nu of je geld hebt gewonnen met de Oudejaarstrekking


NIEUWS :

 

Door Ellen Grover | Donderdag 30 december 2020 om 11.00

Laatste update | Vrijdag 2 januari om 12

Voor velen is het inmiddels een terugkerende traditie voor de jaarwisseling: de Staatsloterij. De oudejaarstrekking is elk jaar weer mateloos populair en loten worden met Kerst en Oud & Nieuw volop gekocht en weggegeven als cadeau. Maar waar en wanneer kun je de uitslag van de Staatsloterij Oudejaarstrekking vinden?

De oudejaarsloterij uitslag
De officiƫle oudejaarstrekking vindt vervolgens plaats op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij in Rijswijk. De Staatsloterij uitslag wordt donderdag 31 december 2020 om 23.59 uur bekend, precies tijdens de jaarwisseling en als iedereen champagne knalt.

Hoofdprijs van de Staatsloterij t.w.v. 15 miljoen viel  op twee halve loten in Zwolle en in Tiel

 Je kunt vanaf dat moment de uitslag van de oudejaarstrekking vinden op de staatsloterij uitslag. Hier kun je checken of je lotnummer in de prijzen is gevallen, al kan het zijn dat vanwege de gigantische drukte je even moet wachten tot de site weer goed werkt.

Iedereen kan al meespelen met de Staatsloterij vanaf 15 euro. Dit jaar kun je door de coronamaatregelen de loten alleen bij supermarkten, tankstation en drogisterijen aanschaffen. Ook is er een mogelijk de loten online te kopen. Dit jaar staat er 30 miljoen euro belastingvrij op het spel. Daarnaast maak je ook kans op 1 van de 200 Elektrische MINI's en de vele andere prijzen.

 

Reacties

Loterij informatie

Staatsloterij oudejaarstrekking resultaten 2020/2021

Staatsloterij uitslag en staatsloterij spel informatie